>

Uvjeti o čuvanju privatnosti

1. Osnovne odredbe


Ove pravne napomene određuju kako vlasnik web stranica "Srebrozlato.com" koristi i štiti informacije koje posjetitelji ostavljaju na stranicama kada koriste web stranice, a određuje također i uvjete kojima se posjetitelji web stranica "Srebrozlato.com" slažu pristupanjem i pregledavanjem sadržaja na navedenim stranicama.


Vlasnik web stranica "Srebro i zlato" nastoji zaštititi korisnikovu privatnost. Ako se od korisnika traži da na stranicama ostavi svoje podatke, ti će se podaci koristiti samo u skladu s ovim Uvjetima.


Vlasnik web stranica "Srebro i zlato" zadržava pravo promijeniti ove Uvjete. To će učiniti tako što će promjenu objaviti na ovoj web stranici. Korisnik, odnosno, posjetitelj web stranica dužan je povremeno posjetiti ovu stranicu, te se uvjeriti da je suglasan s eventualnim promjenama u Uvjetima. Zadnja promjena ovih uvjeta učinjena je 29. listopada 2010. godine.


2. Podaci koji se prikupljaju


Na našim web stranicama prikupljaju se sljedeći podaci:


- ime i prezime

- adresa elektroničke pošte

- adresa stanovanja

- telefonski broj

- korisnikovo mišljenje

- IP adresa korisnika


3. Što radimo s prikupljenim podacima


Mi podatke prikupljamo kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe, te kako bismo vas bolje uslužili. Koristit ćemo ih kako bismo prilagodili naše web stranice vašim interesima. S vremena na vrijeme, može se dogoditi da prikupljene podatke iskoristimo kako bismo vas kontaktirali i prikupili dodatne informacije o našim web stranicama i njegovu sadržaju.


4. Kako možete kontrolirati svoje podatke


Ako ne želite da koristimo vaše osobne podatke kako bismo vas kontaktirali, pošaljite nam zahtjev za brisanje vaših podataka iz baze korisnika. To možete učiniti slanjem poruke putem web formulara na našim web stranicama. Molimo vas da svakako navedete vaše ime i e-mail adresu za koje želite da budu uklonjeni iz naše baze podataka. U suprotnom, nećemo biti u mogućnosti podatke ukloniti iz baze.


Za korisnike koji zatraže uklanjanje svojih privatnih podataka iz baze zadržavamo pravo onemogućavanja pristupa pojedinim dijelovima sadržaja kojima se pristupa pomoću korisničkoga imena ili lozinke. Korisniku koji posjeduje korisničko ime ili lozinku za pristup ograničenom sadržaju na portalu može u bilo kojem trenutku biti onemogućen pristup ograničenom sadržaju bez najave ili objašnjenja.


Ako imate razloga vjerovati da je bilo koja informacija koju imamo u našoj bazi podataka netočna ili nepotpuna, molimo vas, napišite nam poruku što je prije moguće, koristeći web formular. Mi ćemo u najkraćem mogućem roku ispraviti i dopuniti podatke.


5. Linkovi na druge web stranice


Naš web site može sadržavati linkove na druge web stranice koje bi vam mogle biti zanimljive. Jednom kada koristite te linkove kako biste napustili naše web stranice, trebate biti svjesni da mi nemamo kontrolu nad njima. A to znači da ne možemo biti niti jesmo odgovorni za zaštitu i privatnost bilo koje informacije koju ostavite na tim web stranicama. Budite svjesni da se vanjske web stranice ne moraju ravnati u skladu s politikom privatnosti objavljenoj na našim web stranicama.


6. Završne pravne napomene


Web stranice "Srebrozlato.com" isključivo su informativnog i edukativnog karaktera, te ne predstavljaju ponudu hrvatskim državljanima da na teritoriji Republike Hrvatske kupuju ili prodaju zlato, srebro i druge plemenite kovine, osim kada je riječ o numizmatičkim izdanjima.


Nadamo se da ćete uživati posjećujući naše web stranice!

pravne napomene, uvjeti korištenja

Design downloaded from free website templates.