Četvrtak , 23.05.2024.

Početna » Uvjeti o čuvanju privatnosti posjetitelja web stranica

Uvjeti o čuvanju privatnosti posjetitelja web stranica

Politika privatnosti

Foto: phanlop88, freedigitalphotos.net

1. Uvod

Ovi uvjeti određuju kako vlasnik web stranica “Srebro i zlato” koristi i štiti informacije koje posjetitelji ostavljaju na stranicama kada koriste web stranice.

Vlasnik web stranica “Srebro i zlato” nastoji zaštititi korisnikovu privatnost. Ako se od korisnika traži da na stranicama ostavi svoje podatke, ti će se podaci koristiti samo u skladu s ovim Uvjetima.

Vlasnik web stranica “Srebro i zlato” zadržava pravo promijeniti ove Uvjete. To će učiniti tako što će promjenu objaviti na ovoj web stranici. Korisnik, odnosno, posjetitelj web stranica dužan je povremeno posjetiti ovu stranicu, te se uvjeriti da je suglasan s eventualnim promjenama u Uvjetima. Zadnja promjena ovih uvjeta učinjena je 12. siječnja 2011. godine.

2. Podaci koji se prikupljaju

Na našim web stranicama prikupljaju se sljedeći podaci:

ime i prezime
adresa elektroničke pošte
korisnikovo mišljenje
IP adresa korisnika
drugi podaci (kod posebnih događaja i konferencija)

3. Što radimo s prikupljenim podacima

Mi podatke prikupljamo kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe, te kako bismo vas bolje uslužili. Koristit ćemo ih kako bismo prilagodili naše web stranice vašim interesima. S vremena na vrijeme, može se dogoditi da prikupljene podatke iskoristimo kako bismo vas kontaktirali i prikupili dodatne informacije o našim web stranicama i njegovu sadržaju.

4. Kako možete kontrolirati svoje podatke

Ako ne želite da koristimo vaše osobne podatke kako bismo vas kontaktirali, pošaljite nam zahtjev za brisanje vaših podataka iz baze korisnika. To možete učiniti slanjem poruke putem web formulara na našim web stranicama. Molimo vas da svakako navedete vaše ime i e-mail adresu za koje želite da budu uklonjeni iz naše baze podataka. U suprotnom, nećemo biti u mogućnosti podatke ukloniti iz baze.

Ako imate razloga vjerovati da je bilo koja informacija koju imamo u našoj bazi podataka netočna ili nepotpuna, molimo vas, napišite nam poruku što je prije moguće, koristeći web formular. Mi ćemo u najkraćem mogućem roku ispraviti i dopuniti podatke.

5. Linkovi na druge web stranice

Naš web site može sadržavati linkove na druge web stranice koje bi vam mogle biti zanimljive. Jednom kada koristite te linkove kako biste napustili naše web stranice, trebate biti svjesni da mi nemamo kontrolu nad njima. A to znači da ne možemo biti niti jesmo odgovorni za zaštitu i privatnost bilo koje informacije koju ostavite na tim web stranicama. Budite svjesni da se vanjske web stranice ne moraju ravnati u skladu s politikom privatnosti objavljenoj na našim web stranicama.

Nadamo se da ćete uživati posjećujući naše web stranice!

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori