Četvrtak , 23.05.2024.

Početna » Analiza » Što sve treba znati o plemenitim metalima

Što sve treba znati o plemenitim metalima

26.11.2009. / 16:03 Autor: Kategorija: Analiza A+ / A-
Što sve treba znati o plemenitim kovinama

Foto: epSos.de, Wikimedia Commons

Prve web stranice u Hrvatskoj posvećene isključivo ulaganju u plemenite kovine proširene su novim sadržajima.

Na našim stranicama tako od danas možete pronaći informacije o zlatu i srebru, zašto ih kupovati, tehničke detalje o investiranju, te mnoštvo drugih informacija o ovom sve važnijem obliku ulaganja u budućnost.

Tekstove koje smo dodali su: Zašto kupovati plemenite metale, Unca je mjera za zlato i srebro, Razlika između investicije i numizmatike, Osam najpopularnijih investicijskih buliona, Savjeti za hrvatske državljane.

Nadamo se da će vam pripremljeni tekstovi biti korisni u vašim odlukama da svoju imovinu sačuvate od propadanja tražeći ulagačke prilike u proizvodima trajnih vrijednosti.

Što sve treba znati o plemenitim metalima Reviewed by on . [caption id="attachment_12" align="alignright" width="300"] Foto: epSos.de, Wikimedia Commons[/caption] Prve web stranice u Hrvatskoj posvećene isključivo ulaga [caption id="attachment_12" align="alignright" width="300"] Foto: epSos.de, Wikimedia Commons[/caption] Prve web stranice u Hrvatskoj posvećene isključivo ulaga Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori