Petak , 01.12.2023.

Početna » Kupnja » Vrhunske zlatne poluge u akciji!

Vrhunske zlatne poluge u akciji!

18.03.2016. / 15:21 Autor: Kategorija: Kupnja, Novosti, Prodaja zlata A+ / A-
Zlatna poluga 100 grama

Zlatna poluga od 100 grama

Vodeći regionalni broker investicijskim plemenitim kovinama, tvrtka Tetragram projekt iz Zagreba, na tržištu je ponudila investicijske zlatne poluge mase 100 grama po iznimno povoljnoj cijeni. Riječ je o ograničenoj ponudi zlatnih poluga vodeće europske i jedne od nauglednijih svjetskih kovnica zlata i srebra, njemačkog koncerna Heraeus.

Na raspolaganju je deset vrhunskih poluga po cijeni po kojoj se iste takve poluge mogu kupiti u Švicarskoj, Njemačkoj ili Austriji. Tvrtka Tetragram na taj način daje doprinos popularizaciji ulaganja u investicijske plemenite kovine na domaćem, ali i regionalnom tržištu.

Kompanija Hereus međunarodni je koncern s višegodišnjom tradicijom, koji svoje kovnice ima u tri europske države. Švicarski ogranak kovničkog koncerna posluje pod brendom “Argor Heraeus”, a u njemačkoj pod brendom “Heraeus”. U Austriji djeluje u sklopu kovnice “Münze Österreich” koja ima višestoljetnu tradiciju proizvodnje kovanog novca za Austro-Ugarsku Monarhiju.

MEĐUNASLOV: Dugoročno očuvanje vrijednosti imovine

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju zlatnih poluga iz ove akcije, ali drugih vrhunskih investicijskih proizvoda od zlata i srebra, obratite se tvrtki Tetragram na telefonski broj 01/236-5857 ili pak posjete internetske stranice www.plemenit.hr ili www.tetragram.hr.

Ulaganje u zlato spada u red najsigurnijih ulaganja bez rizika treće strane. Zlato je kroz mnoga tisućljeća dokazalo svoju neprikosnovenu postojanost, te sposobnost očuvanja vrijednosti u dugim vremenskim razdobljima.

Na kupnju investicijskih zlatnih poluga i kovanica ne plaća se porez na dodanu vrijednost, i to u skladu sa smjernicama Europske Unije i hrvatskim zakonima. Zbog toga je zlato atraktivno ulagačko sredstvo za širok krug investitora.

U trenucima krize i gospodarskih teškoća, zlato je svojevrsna sigurna luka koja vaš novac štiti od iznenadnih šokova i neizvjesnosti.

Informacije o ovoj akcijskoj prodaji možete pronaći na internet stranicama Plemenit.

Vrhunske zlatne poluge u akciji! Reviewed by on . [caption id="attachment_3459" align="alignright" width="300"] Zlatna poluga od 100 grama[/caption] Vodeći regionalni broker investicijskim plemenitim kovinama, [caption id="attachment_3459" align="alignright" width="300"] Zlatna poluga od 100 grama[/caption] Vodeći regionalni broker investicijskim plemenitim kovinama, Rating: 0

Info o autoru Promo

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori