Petak , 01.12.2023.

Početna » Novosti » Tehnička analiza cijene zlata: proboj do 1110 eura?

Tehnička analiza cijene zlata: proboj do 1110 eura?

04.12.2018. / 15:25 Autor: Kategorija: Novosti, Tehnička analiza, Zlato A+ / A-


Gledajući na grafikon cijene zlata izraženu u eurskoj valuti u zadnja dva tjedna, možemo primijetiti kako je ustanovljena tipična formacija zastavice. Tehničkom analizom dolazimo do zaključka kako bi cijena žute plemenite kovine tijekom prosinca trebala dotaknuti donju os formacije, što predviđa kratkotrajan blagi pad cijene, i to na razinu od otprilike 1070 eura za uncu zlata.

Nakon kratkotrajnog pada, zlato bi se moglo uzdići do Fibonaccijeve linije koja se nalazi na razini od 1110 eura za uncu.

Tehnička analiza cijene zlata: proboj do 1110 eura? Reviewed by on . Gledajući na grafikon cijene zlata izraženu u eurskoj valuti u zadnja dva tjedna, možemo primijetiti kako je ustanovljena tipična formacija zastavice. Tehničkom Gledajući na grafikon cijene zlata izraženu u eurskoj valuti u zadnja dva tjedna, možemo primijetiti kako je ustanovljena tipična formacija zastavice. Tehničkom Rating: 0

Info o autoru Gregor Razboršek

Gregor Razboršek neovisni je analitičar tržišta plemenitih kovina, a najveći dio karijere proveo je u bankarskom sektoru. Na portalu Srebrozlato.com redovito objavljuje stručne tehničke analize tržišta plemenitih kovina, u kojima analizira tržišne trendove te prognozira kretanje njihovih cijena.
scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori