Petak , 01.12.2023.

Početna » Investiranje » Navala kupaca diljem svijeta na zlato i srebro!

Navala kupaca diljem svijeta na zlato i srebro!

09.01.2016. / 22:47 Autor: Kategorija: Investiranje, Novosti, Prodaja zlata, Vijesti iz svijeta A+ / A-

Zlatne polugePlemenite kovine zasjale su punim sjajem u prvom tjednu 2016. godine. Ulagači u zlato i srebro bili su iznimno zadovoljni njihovim cjenovnim rastom koji se dogodio istovremeno s debaklom i potopom na svjetskim burzama dionica.

Cijena zlata zadnjeg dana prosinca kretala se na razini od 975 eura za uncu (31,1 gram), a onda je odmah nakon Nove godine krenula navala kupaca. U jednom trenutku potkraj prošloga tjedna, investitori su za uncu zlata bili spremni odvojiti gotovo 1020 eura, što je cjenovni skok od 4,5 posto!

Istovremeno, američki burzovni indeks Dow Jones u istom je razdoblju izgubio više od šest posto vrijednosti. Ulagači su mahnito počeli prodavati i kineske dionice, što je prouzročilo pad vrijednosti burzovnog indeksa u Šangaju od gotovo 14 posto i nagli prekid trgovanja kako bi se zaustavila prodajna panika.

Turbulentna zbivanja na svjetskim tržištima kapitala u prvim danima nove godine ponovno dokazuju kako su plemenite kovine izvrstan čuvar vrijednosti osobne imovine u trenucima krize i gospodarskih izazova. Dok vrijednost dionica, papirnatog novca i nekretnina pada, zlato i srebro ostaju čvrst temelj za dugoročno očuvanje bogatstva.

Vrhunski investicijski proizvodi od zlata i srebra

Svaki pojedinac trebao bi dio svoje imovine držati u fizičkom zlatu i srebru. Analitičari smatraju da bi i u gospodarski izvrsnim vremenima barem pet posto od svega što posjedujete trebalo biti pohranjeno u plemenite kovine. A u vremenima neizvijesnosti, sukoba, ratova, inflacije i ekonomskih teškoća kakve danas proživljavamo, taj bi postotak trebalo povećati na 20 posto, 50 posto ili više.

Tvrtka Tetragram projekt d.o.o. vodeći je hrvatski broker fizičkim investicijskim zlatom i srebrom. Na internetskim stranicama www.plemenit.hr i www.tetragram.hr možete pronaći informacije o vrhunskim svjetskim investicijskim proizvodima od plemenitih kovina. Cijene proizvoda usklađuju se svake tri minute ovisno o kretanju cijena zlata i srebra na svjetskom tržištu.

Svi proizvodi od investicijskog zlata prodaju se u skladu sa smjernicama Europske Unije bez poreza, diskretno, pouzdano i u pravilu bez čekanja. Proizvodi u ponudi certificirani su od strane Londonskog udruženja za plemenite kovine (LBMA).

Za više informacija, nazovite 01/236-5857, od ponedjeljka do četvrtka 9-17 sati, petkom 9-13 sati, ili dođite na adresu Tetragram projekta u Zagrebu, Svetice 19. Očekuju vas vrhunski stručnjaci, vrhunski proizvodi od plemenitih kovina i vrhunska usluga.

Navala kupaca diljem svijeta na zlato i srebro! Reviewed by on . Plemenite kovine zasjale su punim sjajem u prvom tjednu 2016. godine. Ulagači u zlato i srebro bili su iznimno zadovoljni njihovim cjenovnim rastom koji se dogo Plemenite kovine zasjale su punim sjajem u prvom tjednu 2016. godine. Ulagači u zlato i srebro bili su iznimno zadovoljni njihovim cjenovnim rastom koji se dogo Rating: 0

Info o autoru Promo

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori