Utorak , 16.07.2024.

Početna » Kupnja » Plemenit.com – novi portal za prodaju zlata i srebra

Plemenit.com – novi portal za prodaju zlata i srebra

27.06.2014. / 14:18 Autor: Kategorija: Kupnja, Novosti, Prodaja zlata A+ / A-

Plemenit.com - novi portal za kupnju zlata i srebraUz značajnu konzultantsku pomoć Svena Sambunjaka, urednika portala Srebrozlato.com i Zlatnici.com, na regionalnom je tržištu ovoga tjedna i službeno lansiran novi brend za prodaju i otkup investicijskoga zlata i srebra.

Riječ je o brendu Plemenit.com, u kojem se ogleda višegodišnje europsko iskustva u prodaji i otkupu investicijskih plemenitih kovina.

Nakon što je Hrvatska sredinom prošle godine i formalno postala punopravna članica Europske Unije, okolnosti na lokalnome tržištu investicijskih plemenitih kovina značajno su se promijenile. Kompletna domaća legislativa u potpunosti je usklađena s europskim standardima što je omogućilo uspostavu zdravoga i pouzdanog tržišta zlatnim i srebrnim polugama, te investicijskim zlatnicima i srebrnjacima.

Poluge i kovanice s poznatim podrijetlom i vrhunskom kvalitetom

No, legislativu do sada nije pratila odgovarajuća ponuda na europskoj razini. Za uspješnu, pouzdanu i sigurnu uslugu prodaje investicijskoga zlata i srebra potrebno je dugogodišnje iskustvo, pouzdanost i povjerenje. Sva ta svojstva posjeduje brend Plemenit.com, čime postaje prvi takav brend u regiji.

Sven Sambunjak

Sven Sambunjak, urednik portala Srebrozlato.com i Zlatnici.com

“Stvarajući brend Plemenit.com, željeli smo malim i velikim ulagačima omogućiti što jednostavniji dostup investicijskome zlatu i srebru, ali i istovremeno dati jamstvo za kupljene proizvode. Poluge i kovanice koje se nude u sklopu brenda Plemenit.com nedvojbeno su provjerene kavoće, te da su proizvedene od strane vrhunskih svjetskih proizvođača”, ističe Sven Sambunjak, neovisni konzultant za investiranje u zlato i srebro te u zlatnu i srebrnu numizmatiku, te dodaje: “Na taj je način domaće tržište napokon dobilo mogućnost kupnje i prodaje investicijskog zlata i srebra u skladu sa striktnim europskim standardima. Naši kupci više ne moraju odlaziti u inozemstvo kako bi dobili proizvode i uslugu europske kvalitete.”

Ponuda investicijskih zlatnih poluga brenda Plemenit.com kreće se u rasponu od jednog grama do jednog kilograma. Što se tiče srebrnih investicijskih poluga, njih je moguće kupiti u rasponu od pet grama pa do pet kilograma, dok se poluge od srebra mase 10 i 20 kilograma mogu kupiti po posebnoj narudžbi.

Uz to, Plemenit.com svojim kupcima nudi i popularne investicijske zlatne i srebrne kovanice, poput zlatnika Wiener Philharmoniker, srebrnjaka Wiener Philharmoniker, Austrijskih jednostrukih i četverostrukih zlatnih dukata, i druge.

“Zahvaljujući stručnosti što smo ga razvili i dokazali u zadnjih nekoliko godina, osim klasičnim investicijskim polugama i kovanicama, Plemenit.com bavi se također i procjenom numizmatički značajnih zlatnika u sklopu brenda Zlatnici.com. Na taj smo način kvalitetno zaokružili svoju uslugu, čime će naši klijenti dobiti cjelovitu uslugu na jednome mjestu.” – zaključuje na kraju Sven Sambunjak.

Plemenit.com – novi portal za prodaju zlata i srebra Reviewed by on . Uz značajnu konzultantsku pomoć Svena Sambunjaka, urednika portala Srebrozlato.com i Zlatnici.com, na regionalnom je tržištu ovoga tjedna i službeno lansiran no Uz značajnu konzultantsku pomoć Svena Sambunjaka, urednika portala Srebrozlato.com i Zlatnici.com, na regionalnom je tržištu ovoga tjedna i službeno lansiran no Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori