Srijeda , 06.12.2023.

Početna » Novosti » Američka kovnica ostala je bez kovanica američkih zlatnih orlova od 1 unce

Američka kovnica ostala je bez kovanica američkih zlatnih orlova od 1 unce

18.01.2021. / 10:32 Autor: Kategorija: Novosti A+ / A-

Čini se da nema kovanica američkog zlatnog orla od 1 unce dostupnih u američkoj kovnici novca.

Neimenovani, pouzdani izvor također me obavijestio da su u ponedjeljak, 11. siječnja, trgovcima širom zemlje rekli da trenutno ne postoji procjena kada se može ponuditi više kovanica od jedne unce.

Zbog toga će ova stranica na web mjestu američke kovnice biti važna u narednim danima:

Budući da se svakodnevno ažurira s ukupnim podacima o prodaji kovanih kovanica, a trenutno zlatni orao od 1 uncu sjedi na 56.000 prodanih kovanica.

Pa, što ako taj broj ostane i nastavi iznositi 56.000?

Znači li to da ćemo vidjeti značajne poremećaje u opskrbnom lancu na tržištima zlata i srebra kao što smo to učinili početkom 2020. godine?

Sljedeće pitanje: Jesu li pogoršanja poremećaja u lancu opskrbe trenutno određena cijenom papira zlata i srebra?

Pogledajmo:

Hmmm.

Američka kovnica ostala je bez kovanica američkih zlatnih orlova od 1 unce Reviewed by on . Čini se da nema kovanica američkog zlatnog orla od 1 unce dostupnih u američkoj kovnici novca. Neimenovani, pouzdani izvor također me obavijestio da su u ponedj Čini se da nema kovanica američkog zlatnog orla od 1 unce dostupnih u američkoj kovnici novca. Neimenovani, pouzdani izvor također me obavijestio da su u ponedj Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori