Petak , 27.11.2020.

Početna » Novosti » Gdje i kako kupiti zlato bez rizika?

Gdje i kako kupiti zlato bez rizika?

27.12.2018. / 10:47 Autor: Kategorija: Novosti, Savjeti A+ / A-

Kao što smo ranije pisali na našim stranicama, na hrvatskom su se tržištu pojavile tvrtke koje prodaju zlato bez pokrića, odnosno u takvim slučajevima umjesto fizičkog zlata kupac dobiva tek lažan osjećaj posjedovanja nečega što vrlo vjerojatno ne postoji.

Kako bi bili sigurni da ćete dobiti točno ono što kupujete potrebno se obratiti provjerenim tvrtkama koje imaju svjetski standard te će vam garantirati da će vam se uloženi novac itekako isplatiti.

Certifikat o autentičnosti

Tvrtka Tetragram projekt izdaje certifikat o autentičnosti Plemenit, koji predstavlja jamstvo kvalitete i integriteta svakog investicijskog proizvoda od plemenitih kovina koji se nalazi u našoj ponudi. Njime se jamči kako je kupljena poluga i kovanica vrhunske kakvoće i standardnih tvorničkih svojstava, te da je provjerena od oštećenja koja mogu ugroziti težinski integritet i volumen plemenite kovine.

Također, Tetragram projekt u svojoj ponudi ima isključivo poluge vodećih svjetskih kovnica plemenitih metala koje imaju najugledniji svjetski certifikat “Good Delivery”. Riječ je o najcjenjenijem certifikatu na svijetu za proizvođače investicijskoga zlata i srebra. Izdaje ga udruženje sudionika londonskoga tržišta plemenitih kovina London Bullion Market Association (LBMA). Zlatne i srebrne poluge proizvedene u kovnicama s certifikatom “Good Delivery” vrhunske su kakvoće i besprijekorne su s obzirom na masu, čistoću i sadržaj plemenite kovine.

U ponudi tvrtke Tetragram projekt možete pronaći svjetski glasovito investicijsko zlato i srebro besprijekorne reputacije i kakvoće.

Svi proizvodi usklađeni su sa smjernicom Europske Unije 2006/112/ES kojom se definira finoća i oblik zlata u investicijskom obliku.

Usluga pohrane

Ako nakon kupnje klijent želi da njegovo investicijsko zlato bude pohranjeno na sigurnom u sefu, tvrtka Tetragram projekt također nudi uslugu pohrane zlatnih i srebrnih poluga po sistemu “ključ u ruke”. To znači da kupac, nakon što je kupnja obavljena, dobiva ključ osiguranog sefa ugledne, provjerene institucije u kojem se nalaze kupljeni proizvodi.
Tako kupac izbjegava sve rizike koji su povezani s transakcijom, što uključuje rizik transporta, rizik pohrane i rizik alokacije.

Prije nego što primi “ključ u ruke”, klijent dobiva na fizički uvid sve kupljene poluge, zajedno sa svim zahtijevanim certifikatima o autentičnosti. Nakon toga se sef zaključava, a ključ predaje kupcu. Sef se nalazi u dobro osiguranom i zaštićenom prostoru u Hrvatskoj ili nekoj od zemalja po izboru klijenta.

U slučaju ako kupac želi prodati svoj portfelj zlatnih i srebrnih poluga, novac od trgovine prebacuje se na račun klijenta, a klijent istovremeno tvrtki Tetragram projekt predaje ključ sefa. Time je transakcija završena.

Želite li doznati više o cjelokupnoj ponudi, kontaktirajte tvrtku Tetragram projekt telefonski na 01/236-5857 ili 098-209-236.

Gdje i kako kupiti zlato bez rizika? Reviewed by on . Kao što smo ranije pisali na našim stranicama, na hrvatskom su se tržištu pojavile tvrtke koje prodaju zlato bez pokrića, odnosno u takvim slučajevima umjesto f Kao što smo ranije pisali na našim stranicama, na hrvatskom su se tržištu pojavile tvrtke koje prodaju zlato bez pokrića, odnosno u takvim slučajevima umjesto f Rating: 0

Info o autoru Tena Ožegić

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori