Petak , 01.12.2023.

Početna » Novosti » Građani Bosne i Hercegovine sada mogu povoljno do zlata

Građani Bosne i Hercegovine sada mogu povoljno do zlata

10.07.2020. / 10:32 Autor: Kategorija: Novosti A+ / A-

Iako se kupnja zlata u Bosni i Hercegovini oporezuje visokim porezima, za građane te zemlje stižu dobre vijesti. Naime, tvrtka Tetragram projekt im omogućuje kupnju zlata po vrlo povoljnim uvjetima, bez obzira na to što trenutno ne isporučuju zlato na područje BiH.

Odlične prilike za građane BiH

Građani Bosne i Hercegovine mogu legalno kupiti te preuzeti ili pohraniti investicijsko zlato u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i svaki drugi hrvatski građanin. Baš kao i građanin bilo koje zemlje Europske unije.

To znači da, kada zlato kupuju u Hrvatskoj, građani BiH ne plaćaju nikakve dodatne poreze ili davanja na investicijske zlatne poluge i zlatne kovanice.

Tako je tvrtka Tetragram projekt u sklopu svojih redovitih isporuka u gradove diljem Hrvatske, osigurala mogućnost isporuke investicijskih plemenitih kovina i za građane Bosne i Hercegovine.

Primjerice, kada isporučuje zlato u Novsku, Novu Gradišku, Slavonski Brod i Vinkovce, tvrtka Tetragram projekt omogućuje građanima Bosne i Hercegovine iz sjeverne Bosne i bosanske Posavine da dođu u Hrvatsku i preuzmu naručene i plaćene proizvode u jednom od tih gradova.

Ista mogućnost vrijedi za građane BiH iz Zapadne Bosne koji svoje zlato mogu preuzeti u Karlovcu, Ogulinu i Gospiću. Građani Hercegovine isporuku pak mogu preuzeti u Dalmaciji.

rasporedu isporuka u gradovima Hrvatske, možete vidjeti kada tvrtka Tetragram projekt obavlja isporuku investicijskog zlata te ih kontaktirati i dogovoriti preuzimanje. Isporuka se u pravili vrši u prostorijama poslovnih banaka.

Raspored isporuka u hrvatskim gradovima možete pronaći na ovom linku.

Pohrana zlata u Hrvatskoj i drugim zemljama

Bosanskohercegovački građani svoje kupljeno investicijsko zlato također imaju mogućnost pohraniti u Hrvatskoj ili u nekoj drugoj zemlji po vlastitom izboru kao dio usluge ove tvrtke.

Tako, osim u Hrvatskoj, zlato mogu pohraniti u Švicarskoj, Njemačkoj, Austriji ili Sloveniji. Više informacija o mogućnosti pohrane u drugim zemljama potražite klikom na link.

Nazovite s povjerenjem tvrtku Tetragram projekt telefonski na broj +385 1 236 5857 ili +385 98 209 236 i osigurajte svoje zlato već danas.

Građani Bosne i Hercegovine sada mogu povoljno do zlata Reviewed by on . Iako se kupnja zlata u Bosni i Hercegovini oporezuje visokim porezima, za građane te zemlje stižu dobre vijesti. Naime, tvrtka Tetragram projekt im omogućuje ku Iako se kupnja zlata u Bosni i Hercegovini oporezuje visokim porezima, za građane te zemlje stižu dobre vijesti. Naime, tvrtka Tetragram projekt im omogućuje ku Rating: 0

Info o autoru Tena Ožegić

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori