Srijeda , 06.12.2023.

Početna » Novosti » Najpopularnije investicijske zlatne kovanice predstavljene su u emisiji “Dobro jutro Hrvatska”

Najpopularnije investicijske zlatne kovanice predstavljene su u emisiji “Dobro jutro Hrvatska”

11.05.2021. / 08:01 Autor: Kategorija: Novosti A+ / A-

Ivana Belanić, voditeljica odjela korporativnih komunikacija tvrtke Plemenit predstavila je seriju atraktivnih investicijskih zlatnika koji se smatraju izvrsnim, likvidnim sredstvom pohrane i očuvanja vrijednosti osobne imovine.

U emisiji je bilo riječi o najstarijem investicijskom zlatniku Krugerrand, koji je prisutan na svjetskom tržištu već više od 50 godina i koji je početkom 70-tih godina prošlog stoljeća držao više od 90 posto globalnog tržišta investicijskih zlatnika.

Osim njega, Ivana Belanić predstavila je i najpopularniji europski zlatnik Wiener Philharmoniker (Bečka filharmonija), čiji je dizajn posvećen najpopularnijem austrijskom filharmonijskom orkestru, austrijskoj glazbenoj institiciji.

Belanić je spomenula i kineski investicijski zlatnik “Panda”, koji ima svojstvo da se njegov dizajn mijenja iz godine u godinu, ovisno o izdanju.

U emisiji su predstavljeni i u našim krajevima vrlo popularni autrougarski zlatni dukati Franjo Josip, te povijesni zlatnici Europske monetarne unije s kraja 19. i početka 20. stoljeća.

Investicijske zlatnike moguće je naručiti i kupiti putem internetske trgovine Butik Plemenit. Za većinu zlatnika iz svoje ponude tvrtka nudi trenutnu isporuku.

Tvrtka Plemenit gostovala je u emisiji “Dobro jutro Hrvatska” i početkom travnja, i tada su javnosti predstavljene investicijske zlatne poluge. Tu emisiju možete također pogledati u nastavku.

Najpopularnije investicijske zlatne kovanice predstavljene su u emisiji “Dobro jutro Hrvatska” Reviewed by on . Ivana Belanić, voditeljica odjela korporativnih komunikacija tvrtke Plemenit predstavila je seriju atraktivnih investicijskih zlatnika koji se smatraju izvrsnim Ivana Belanić, voditeljica odjela korporativnih komunikacija tvrtke Plemenit predstavila je seriju atraktivnih investicijskih zlatnika koji se smatraju izvrsnim Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori