Srijeda , 06.12.2023.

Početna » Novosti » Osječani napokon mogu bez problema kupovati zlato

Osječani napokon mogu bez problema kupovati zlato

08.07.2020. / 12:04 Autor: Kategorija: Novosti A+ / A-

Svi zainteresirani za kupnju investicijskog zlata s područja Osječko-baranjske županije više ne moraju putovati u hrvatsku metropolu kako bi kupili zlatne poluge i zlatnike po najpovoljnijim cijenama.

Trenutna isporuka

Tvrtka Tetragram projekt sa svojim brandom brand Plemenit.hr sada kupcima iz šireg područja Osijeka omogućuje trenutnu isporuku svih vrsta zlatnih poluga i kovanica na području grada Osijeka.

Isporuka se obavlja u poslovnicama poslovnih banaka u dogovoru s klijentom, ili u regionalnom uredu.

Kontakt telefon regionalnog ureda Osijek:

098/682-521

Bez čekanja i komplikacija

Sada kupci iz Slavonije mogu bez problema i čekanja kupiti i preuzeti investicijske zlatne poluge. Dostupne veličine su od 1 grama do 1 kilograma po najpovoljnijim cijenama. Cijene su usporedive s onim u Švicarskoj, Austriji i Njemačkoj.

Građanima Osijeka i okolice, osim zlatnih poluga, za trenutnu isporuku na raspolaganju su i najpopularnije investicijske zlatne kovanice. To su zlatnici Bečke filharmonije, te zlatni dukati Franje Josipa.

Također su za trenutnu isporuku dostupni i drugi odabrani proizvodi iz ponude tvrtke Tetragram projekt.

Atraktivan poklon

Atraktivno pakiranje manjih zlatnih poluga i kovanica čini ih idealnim poklonom. Naime, one se mogu kupiti u kutijama od umjetne kože ili drveta, pa su idealan dar za krštenja, krizme, vjenčanja, rođendane i slične posebne prigode.

Iz distributivnog središta u Osijeka, tvrtka Tetragram projekt opslužuje klijente sa šireg područja Osječko-baranjske županije.

Drugi distributivni centar

Osijek je, nakon Splita, drugi hrvatski grad u kojem je tvrtka Tetragram projekt otvorila svoj distributivni centar.

Više informacija o ovoj jedinstvenoj ponudi možete dobiti pozivom na broj telefona 098/209-236.

Za isporuku investicijskog zlata i srebra u druge dijelove Hrvatske, kliknite ovdje.

Osječani napokon mogu bez problema kupovati zlato Reviewed by on . Svi zainteresirani za kupnju investicijskog zlata s područja Osječko-baranjske županije više ne moraju putovati u hrvatsku metropolu kako bi kupili zlatne polug Svi zainteresirani za kupnju investicijskog zlata s područja Osječko-baranjske županije više ne moraju putovati u hrvatsku metropolu kako bi kupili zlatne polug Rating: 0

Info o autoru Tena Ožegić

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori