Utorak , 16.07.2024.

Početna » Novosti » Otvoren je novi web shop za kupnju plemenitih kovina

Otvoren je novi web shop za kupnju plemenitih kovina

14.01.2021. / 10:47 Autor: Kategorija: Novosti A+ / A-

Od sada je kupnju investicijskih zlatnih poluga, srebrnih poluga, te zlatnih i srebrnih kovanica moguće obaviti na Plemenit web shopuButik Plemenit dostupan je putem interneta!

Dostupnost proizvoda izvan radnog vremena

Narudžba za kupnju zlata i srebra na taj način postaje dostupna i izvan radnog vremena ove tvrtke.

Osim proizvoda iz standardne ponude, u Butiku Plemenit moći ćete pronaći zlatne i srebrne kovanice iz posebnog programa vodećih regionalnih i svjetskih kovnica.

Dva premijerna izdanja

U povodu puštanja u rad web shopa Butik Plemenit, kupcima su ponuđena dva premijerna izdanja: zlatnik Talični Tom i srebrnjak Ljubav je dragocjena (Love is precious).

Obje ove kovanice trenutno su dostupne samo u pretprodaji, te će za isporuku biti dostupne u prvoj polovici veljače.

Zlatnik Talični Tom (Lucky Luke) posvećen je popularnom strip junaku što ga poznaju mnoge generacije djece i odraslih. Ovaj će atraktivan zlatnik biti iskovan u ograničenoj nakladi od svega 500 primjeraka, a u Butiku Plemenit predstavljen je kao dio svjetske premijere. U optjecaj će biti pušten od strane ugledne francuske kovnice Monnaie de Paris, a nominala će mu biti 50 eura.

Srebrnjak Ljubav je dragocjena (Love is precious) izuzetno je lijep kolorirani srebrnjak mase 1 unce (31,1 grama) čistog srebra. Ova atraktivna kovanica bit će izvrstan poklon vama najdražoj osobi za nadolazeće Valentinovo.

Bogata ponuda proizvoda

Osim zlatnika Talični tom i srebrnjaka Ljubav je dragocjena, na stranicama Butika Plemenit možete pronaći i hrvatski zlatnik Zlatna kuna. On se u zadnjih mjesec dana na tržištu dokazao kao najprodavanija prigodna zlatna kovanica u izdanju Hrvatskog novčarskog zavoda i Hrvatske narodne banke u zadnjih nekoliko godina. Nemojte čekati s narudžbom ovog atraktivnog hrvatskog proizvoda, jer da je njegova naklada ograničena na 2020 primjeraka.

Butik Plemenit nudi i uobičajene zlatne poluge mase od 1 grama do 1 kilograma, te veliki broj investicijskih zlatnika poput velikog i malog dukatazlatnika i srebrnjaka Wiener Philharmoniker, zlatnika i srebrnjaka Krugerrand i drugih proizvoda.

Većinu proizvoda u Butiku Plemenit moguće je kupiti u atraktivnim drvenim poklon kutijama od mahagonija ili pak darovnim kutijama od umjetne kože.

Proizvode naručene putem web shopa Butik Plemenit trenutno je moguće platiti putem bankovnog transfera u kunama ili u eurima, kao i u gotovini prilikom preuzimanja.

Iznova se vraćajte u internetsku trgovinu Butik Plemenit, budući da će ondje redovito biti objavljivane informacije o novim prigodnim, ali investicijskim izdanjima, koje ćete moći kupiti u prednarudžbi ili uz trenutnu isporuku.

Otvoren je novi web shop za kupnju plemenitih kovina Reviewed by on . Od sada je kupnju investicijskih zlatnih poluga, srebrnih poluga, te zlatnih i srebrnih kovanica moguće obaviti na Plemenit web shopu - Butik Plemenit dostupan Od sada je kupnju investicijskih zlatnih poluga, srebrnih poluga, te zlatnih i srebrnih kovanica moguće obaviti na Plemenit web shopu - Butik Plemenit dostupan Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori