Srijeda , 06.12.2023.

Početna » Novosti » Poigrajte se interaktivnim alatom za cijene zlata i srebra

Poigrajte se interaktivnim alatom za cijene zlata i srebra

17.02.2021. / 12:44 Autor: Kategorija: Novosti A+ / A-

Na web stranicama tvrtke Plemenit od sada možete pronaći zanimljiv alat, kojim možete pratiti povijesne cijene zlata i srebra na svjetskim burzama više od deset godina unatrag.

Cijene su izražene u uncama (31,1 gram) za eure i za hrvatske kune, te se mogu prikazati u formi četiri vrste grafikona: standardni linearni grafikon, grafikon svijeće, te dva grafikona pomičnih prosjeka (50 dana i 200 dana).

Kliknite na odgovarajući grafikon i poigrajte se!

Interaktivni grafikon burzovne cijene zlata (klikni…)

Interaktivne cijene zlata

Interaktivni grafikon burzovne cijene srebra (klikni…)

Interaktivne cijene srebra
Poigrajte se interaktivnim alatom za cijene zlata i srebra Reviewed by on . Na web stranicama tvrtke Plemenit od sada možete pronaći zanimljiv alat, kojim možete pratiti povijesne cijene zlata i srebra na svjetskim burzama više od deset Na web stranicama tvrtke Plemenit od sada možete pronaći zanimljiv alat, kojim možete pratiti povijesne cijene zlata i srebra na svjetskim burzama više od deset Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori