Srijeda , 14.04.2021.

Početna » Novosti » Sudjelujte u natječaju Hrvatskog novčarskog zavoda

Sudjelujte u natječaju Hrvatskog novčarskog zavoda

24.03.2021. / 12:15 Autor: Kategorija: Novosti A+ / A-

Sudjelujte u nagradnom natječaju Hrvatskog novčarskog zavoda, u kojem možete osvojiti zlatnik “Čipkarstvo u Hrvatskoj”.

Do četvrtka, 25. ožujka 2021. u 22 sata na internetskim stranicama Hrvatskog novčarskog zavoda traje nagradni natječaj u kojem možete doprinijeti odluci o tome koje će se novo izdanje HNZ-a pojaviti ove godine na tržištu.

Zlatna kuna koja je prošle godine bila izdana od strane HNZ-a polučila je golem uspjeh. U svega nekoliko tjedana rasprodana je cjelokupna naklada ovog atraktivnog investicijskog i komemorativnog zlatnika.

Hrvatski novčarski zavod planira i u 2021. godini tržištu ponuditi slično izdanje, a na potencijalnim kupcima ove zlatne kovanice je da odluče bi li radije u ponudi ponovno željeli vidjeti zlatnu kovanicu nominale 1 kune, ili bi im se više sviđalo izdanje zlatne kune nominale 2 kune.

Kliknite logotip Hrvatskog novčarskog zavoda, i bit ćete prebačeni na stranice Hrvatskog novčarskog zavoda gdje možete sudjelovati u nagradnom natječaju.

Sudjelujte u natječaju Hrvatskog novčarskog zavoda Reviewed by on . Sudjelujte u nagradnom natječaju Hrvatskog novčarskog zavoda, u kojem možete osvojiti zlatnik “Čipkarstvo u Hrvatskoj”. Do četvrtka, 25. ožujka 2021. u 22 Sudjelujte u nagradnom natječaju Hrvatskog novčarskog zavoda, u kojem možete osvojiti zlatnik “Čipkarstvo u Hrvatskoj”. Do četvrtka, 25. ožujka 2021. u 22 Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori