Utorak , 23.04.2019.

Početna » Novosti » Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 18. do 23.01.2016.

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 18. do 23.01.2016.

18.01.2016. / 13:13 Autor: Kategorija: Novosti, Tehnička analiza A+ / A-

Screenshot (19)

Zlato je odlično krenulo u novoj godini. Ipak, moramo i dalje biti svjesni  da ne možemo potvrditi da se trend okrenuo. Događanja s cijenom u posljednjih mjesec dana možda su samo pozitivna korekcija u inače negativnom trendu.

Screenshot (20)

Ovaj graf prikazuje razdoblje od jedne godine na osnovu kojeg možemo vidjeti linije regresije i ustanoviti da se cijena zlata još uvijek kreće u negativnom (crvenom) trendu. Ovaj nedavni porast cijene nije toliko dramatičan te ga trebamo gledati više kao relativno povećanje i uspoređivati ga s cijenom drugih sirovina.

Screenshot (21)

Ovdje imamo prognozu kretanja cijene zlata u eurima. Po našim predviđanjima, cijena zlata u sljedećih 12 dana trebala bi porasti za 3,59 posto, na razinu od 1036,15 eura za uncu žute plemenite kovine.

Screenshot (14)

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 18. do 23.01.2016. Reviewed by on . Zlato je odlično krenulo u novoj godini. Ipak, moramo i dalje biti svjesni  da ne možemo potvrditi da se trend okrenuo. Događanja s cijenom u posljednjih mjesec Zlato je odlično krenulo u novoj godini. Ipak, moramo i dalje biti svjesni  da ne možemo potvrditi da se trend okrenuo. Događanja s cijenom u posljednjih mjesec Rating: 0

Info o autoru Gregor Razboršek

Gregor Razboršek
Gregor Razboršek neovisni je analitičar tržišta plemenitih kovina, a najveći dio karijere proveo je u bankarskom sektoru. Na portalu Srebrozlato.com redovito objavljuje stručne tehničke analize tržišta plemenitih kovina, u kojima analizira tržišne trendove te prognozira kretanje njihovih cijena.

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori