Srijeda , 01.12.2021.

Početna » Novosti » Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 29.03. do 01.04.2016.

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 29.03. do 01.04.2016.

29.03.2016. / 13:26 Autor: Kategorija: Novosti, Tehnička analiza A+ / A-

Screenshot (51)

Zlato nije probilo razinu cijene s početka 2015. godine. Okrenulo se u negativnu korekciju u kojoj se trenutno nalazimo. Cijena bi se mogla korigirati do razine od oko 1050 eura za jednu uncu. Ovakvo predviđanje potvrđuje i RSI indikator koji pada i mogao bi se okrenuti u trenutku kada cijena zlata dotakne razinu potpore. Kako situacija izgleda sada, investitori mogu još malo pričekati i možda kupiti zlato dva do tri posto jeftinije nego danas.

Screenshot (54)

Odnos cijene zlata i cijene srebra je trenutno 80,67 unci srebra za jednu uncu zlata. Ovako visok omjer smo imali prilike vidjeti samo još krajem 2008. godine. Po teoriji ovo znači da bismo sada trebali obratiti pažnju na srebro, jer je relativno jeftinije od zlata.

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 29.03. do 01.04.2016. Reviewed by on . Zlato nije probilo razinu cijene s početka 2015. godine. Okrenulo se u negativnu korekciju u kojoj se trenutno nalazimo. Cijena bi se mogla korigirati do razine Zlato nije probilo razinu cijene s početka 2015. godine. Okrenulo se u negativnu korekciju u kojoj se trenutno nalazimo. Cijena bi se mogla korigirati do razine Rating: 0

Info o autoru Gregor Razboršek

Gregor Razboršek neovisni je analitičar tržišta plemenitih kovina, a najveći dio karijere proveo je u bankarskom sektoru. Na portalu Srebrozlato.com redovito objavljuje stručne tehničke analize tržišta plemenitih kovina, u kojima analizira tržišne trendove te prognozira kretanje njihovih cijena.

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori