Srijeda , 01.12.2021.

Početna » Novosti » Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 14. do 18.03.2016.

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 14. do 18.03.2016.

15.03.2016. / 10:20 Autor: Kategorija: Novosti, Tehnička analiza A+ / A-

denominirano

Posljednjih nekoliko dana pratimo korekciju cijene zlata. Opet je bitan faktor omjer vrijednosti eura i američkog dolara. Čelnici Europske središnje banke su izjavili da je politika smanjivanja kamatnih stopa uspješna, što su tržišta protumačila kao znak da će se ovakva politika nastaviti i dalje. To je dalo dodatnu snagu tržištu dionica, a smanjilo snagu konzervativnim kategorijama investicija sa zlatom na čelu.

denominirano (47)

Zlato denominirano u američkim dolarima ima sljedeću razinu otpora na cijeni od 1370 dolara za uncu.

denominirano

Zlato denominirano u eurima je formiralo zanimljiv regresijski kanal, koji ukazuje  i na pozitivan trend. Trenutno se nalazimo na donjoj razini u crvenoj zoni koja signalizira akumulaciju. Strategija za naredno razdoblje je biti u poziciji, kupovati na padovima i djelomično prodavati na ekstremnim porastima.

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 14. do 18.03.2016. Reviewed by on . Posljednjih nekoliko dana pratimo korekciju cijene zlata. Opet je bitan faktor omjer vrijednosti eura i američkog dolara. Čelnici Europske središnje banke su iz Posljednjih nekoliko dana pratimo korekciju cijene zlata. Opet je bitan faktor omjer vrijednosti eura i američkog dolara. Čelnici Europske središnje banke su iz Rating: 0

Info o autoru Gregor Razboršek

Gregor Razboršek neovisni je analitičar tržišta plemenitih kovina, a najveći dio karijere proveo je u bankarskom sektoru. Na portalu Srebrozlato.com redovito objavljuje stručne tehničke analize tržišta plemenitih kovina, u kojima analizira tržišne trendove te prognozira kretanje njihovih cijena.

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori