Petak , 01.12.2023.

Početna » Novosti » Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 04. do 09.04.2016.

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 04. do 09.04.2016.

02.04.2016. / 12:02 Autor: Kategorija: Novosti, Tehnička analiza A+ / A-

Screenshot (55)

Naša predviđanja o kratkotrajnom padu cijene zlata su se ostvarila. Cijena zlata mogla bi pasti još za jedan posto, ali to se može desiti i unutar jednog dana ili unutar 10-minutnog intervala. Investitori koji razmišljaju o kupnji zlata bi se trebali brzo pripremiti i u narednim danima uhvatiti trenutak koji bude najpovoljniji. RSI indikator je blizu razine preprodanosti. Kupci budite na “standby-u”.

Screenshot (56)

Cijena srebra denominiranog u eurima je još uvijek u padajućem ili silaznom trendu. Za srebro još ne možemo govoriti o obratu trenda, ali slično kao i kod zlata, RSI indikator će uskoro biti u zoni preprodanosti što znači da će biti povoljan trenutak za kupnju.

Screenshot (57)

MACD forest indikator se polako diže prema nuli što bi trebalo značiti da se bliži trenutak akumulacije odnosno kupnje.

Preporuka za naše čitatelje je da budu oprezni i prate cijene jer bi uskoro trebalo doći do povoljnog trenutka za kupnju.

 

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 04. do 09.04.2016. Reviewed by on . Naša predviđanja o kratkotrajnom padu cijene zlata su se ostvarila. Cijena zlata mogla bi pasti još za jedan posto, ali to se može desiti i unutar jednog dana i Naša predviđanja o kratkotrajnom padu cijene zlata su se ostvarila. Cijena zlata mogla bi pasti još za jedan posto, ali to se može desiti i unutar jednog dana i Rating: 0

Info o autoru Gregor Razboršek

Gregor Razboršek neovisni je analitičar tržišta plemenitih kovina, a najveći dio karijere proveo je u bankarskom sektoru. Na portalu Srebrozlato.com redovito objavljuje stručne tehničke analize tržišta plemenitih kovina, u kojima analizira tržišne trendove te prognozira kretanje njihovih cijena.

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori