Srijeda , 06.12.2023.

Početna » Novosti » Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 06.06.2016. do 18.06.2016.

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 06.06.2016. do 18.06.2016.

13.06.2016. / 13:22 Autor: Kategorija: Novosti, Tehnička analiza A+ / A-

 

Screenshot (94)

Svijet, kao i vodeće burze, puni su svakojakih priča i događaja. Sigurno ste već čuli za kriptovalute te za najave budućnosti koja će biti vezana za ovakvu ili onakvu kriptovalutu. Danas je još uvijek najprepoznatljivija kriptovaluta Bitcoin. Ako usporedimo Bitcoin i zlato od početka 2014. godine, vidimo da smo danas na sličnoj razini, samo bi vas puno manje boljela glava da ste posjedovali zlato nego Bitcoin.

Screenshot (92)

RSI indikator trenutno ukazuje na prekupljenost zlata, što znači da bismo mogli očekivati korekciju cijene zlata.

Screenshot (93)

Do koje razine bi mogla ići korekcija cijene zlata govori nam Fibonacci, koji procjenjuje da bi vrijednost zlata kratkoročno mogla pasti do razine od 1111 eura za uncu.

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 06.06.2016. do 18.06.2016. Reviewed by on .   Svijet, kao i vodeće burze, puni su svakojakih priča i događaja. Sigurno ste već čuli za kriptovalute te za najave budućnosti koja će biti vezana za ovak   Svijet, kao i vodeće burze, puni su svakojakih priča i događaja. Sigurno ste već čuli za kriptovalute te za najave budućnosti koja će biti vezana za ovak Rating: 0

Info o autoru Gregor Razboršek

Gregor Razboršek neovisni je analitičar tržišta plemenitih kovina, a najveći dio karijere proveo je u bankarskom sektoru. Na portalu Srebrozlato.com redovito objavljuje stručne tehničke analize tržišta plemenitih kovina, u kojima analizira tržišne trendove te prognozira kretanje njihovih cijena.

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori