Petak , 01.12.2023.

Početna » Novosti » Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 18. do 23.04.2016.

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 18. do 23.04.2016.

06.04.2016. / 10:35 Autor: Kategorija: Novosti, Tehnička analiza A+ / A-

Screenshot (61)

Cijena zlata denominiranog u eurima prilično je visoka. Kada ukalkuliramo informaciju da su međunarodne banke ANZ i Standard Bank jedine međunarodne banke koje će moći surađivati na dnevnoj aukciji zlata u kineskom juanu, možemo očekvati reakciju na tržištu, koja za sada još nije vidljiva.

Screenshot (62)

Srebro denominirano u eurima je izašlo iz kanala i možemo očekivati da će srebro pratiti trend zlata.

Screenshot (64)

Od 2013. godine nismo vidjeli “gold cross” koji se baš u posljednjim danima pokazao na srebru promatranom u američkim dolarima. Srebro bi moglo u narednom periodu okrenuti negativan trend u kojem je bilo.

Budite pažljivi oko cijene srebra. Možda je to što već dugo čekamo stvarno došlo na red.

 

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 18. do 23.04.2016. Reviewed by on . Cijena zlata denominiranog u eurima prilično je visoka. Kada ukalkuliramo informaciju da su međunarodne banke ANZ i Standard Bank jedine međunarodne banke koje Cijena zlata denominiranog u eurima prilično je visoka. Kada ukalkuliramo informaciju da su međunarodne banke ANZ i Standard Bank jedine međunarodne banke koje Rating: 0

Info o autoru Gregor Razboršek

Gregor Razboršek neovisni je analitičar tržišta plemenitih kovina, a najveći dio karijere proveo je u bankarskom sektoru. Na portalu Srebrozlato.com redovito objavljuje stručne tehničke analize tržišta plemenitih kovina, u kojima analizira tržišne trendove te prognozira kretanje njihovih cijena.

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori