Petak , 01.12.2023.

Početna » Novosti » Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 02.05.2016 do 07.05.2016

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 02.05.2016 do 07.05.2016

03.05.2016. / 10:58 Autor: Kategorija: Novosti, Tehnička analiza A+ / A-

Screenshot (68)

Zlato očito ima veliki potencijal za rast i ne ide na donju razinu regresijskog kanala ispod cijene od 1100 eura za uncu. Regresijski kanal je potvrdio pozitivan trend u kojem se zlato sada nalazi. Sljedeća potvrda pozitivnog trenda bit će kad zlato pređe granicu od 1175 eura za uncu. To možemo očekivati već u svibnju.

Screenshot (69)

Market Vektors indeks mladih poduzeća, koja se bave iskopom ili pripremom za kopanje zlata je doživio veliki porast vrijednosti u posljednja četiri mjeseca. Vrijednost im je porasla više od sto posto. Je li kasno za investiciju možemo vidjeti za sljedećem grafu.

Screenshot (70)

Rudarska industrija zlata je posljednjih pet godina pod iznimnim pritiskom. Dionice ovih poduzeća su jako pale i tek sada se može očekivati stabilizacija i porast vrijednosti. Ništa se još nije propustilo.

Screenshot (71)

Prikaz kretanja cijene zlata i nafte u posljednje tri godine. Što će dalje biti, kakva korelacija se može očekivati, što nafta priprema u narednih pola godine… Odgovore ne znam, ali znam da će biti zanimljivo i nimalo beznačajno.

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 02.05.2016 do 07.05.2016 Reviewed by on . Zlato očito ima veliki potencijal za rast i ne ide na donju razinu regresijskog kanala ispod cijene od 1100 eura za uncu. Regresijski kanal je potvrdio pozitiva Zlato očito ima veliki potencijal za rast i ne ide na donju razinu regresijskog kanala ispod cijene od 1100 eura za uncu. Regresijski kanal je potvrdio pozitiva Rating: 0

Info o autoru Gregor Razboršek

Gregor Razboršek neovisni je analitičar tržišta plemenitih kovina, a najveći dio karijere proveo je u bankarskom sektoru. Na portalu Srebrozlato.com redovito objavljuje stručne tehničke analize tržišta plemenitih kovina, u kojima analizira tržišne trendove te prognozira kretanje njihovih cijena.

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori