Petak , 01.12.2023.

Početna » Novosti » Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 25.4.2016 do 29.4.2016

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 25.4.2016 do 29.4.2016

25.04.2016. / 12:50 Autor: Kategorija: Novosti, Tehnička analiza A+ / A-

Screenshot (65)

Protekli tjedan bio je u znaku srebra i neuobičajenog porasta njegove cijene te volumena trgovanja. Dugi niz godina se već čeka da srebro postigne vrijednost kakvu bi trebalo imati u usporedbi sa zlatom, između ostalog zbog velike industrijske potražnje za tim elementom.

Screenshot (66)

Očekujem da bi zlato u narednih dva mjeseca moglo malo izgubiti na vrijednosti. Prognoza je do -6.57 posto vrijednosti, odnosno do cijene od 1022 eura za uncu zlata.

Screenshot (67)

Poštovani investitori, na ovom grafu vidite relativnu usporedbu cijene srebra i zlata u eurima. Možda primijetite da je zlato u posljednjih pet godina prilično stabilna kategorija, dok je srebro bilo pod velikim pritiskom i još uvijek je na niskoj razini. Kakva je budućnost nitko ne zna, ali je bitno da imamo relevantne informacije. Kada kupujemo plemenite kovine, bitno je da razmišljamo o tome kao o investiciji, a ne kao o okladi.

Tehnička analiza tržišta plemenitih kovina za tjedan od 25.4.2016 do 29.4.2016 Reviewed by on . Protekli tjedan bio je u znaku srebra i neuobičajenog porasta njegove cijene te volumena trgovanja. Dugi niz godina se već čeka da srebro postigne vrijednost ka Protekli tjedan bio je u znaku srebra i neuobičajenog porasta njegove cijene te volumena trgovanja. Dugi niz godina se već čeka da srebro postigne vrijednost ka Rating: 0

Info o autoru Gregor Razboršek

Gregor Razboršek neovisni je analitičar tržišta plemenitih kovina, a najveći dio karijere proveo je u bankarskom sektoru. Na portalu Srebrozlato.com redovito objavljuje stručne tehničke analize tržišta plemenitih kovina, u kojima analizira tržišne trendove te prognozira kretanje njihovih cijena.

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori