Četvrtak , 07.12.2023.

Početna » Novosti » Zlatnici.com: novi internetski portal posvećen zlatnoj numizmatici

Zlatnici.com: novi internetski portal posvećen zlatnoj numizmatici

28.04.2014. / 10:18 Autor: Kategorija: Novosti, Vijesti iz regije A+ / A-
Foto: Zlatnici.com

Foto: Zlatnici.com

Nove web stranice posvećene ulaganju u zlatnu numizmatiku “Zlatnici”, na adresi www.zlatnici.com, pojavile su se početkom travnja na internetu.

Radi se o iznimno detaljnom i obuhvatnom pregledu najpoznatnijih svjetskih zlatnih kovanica iz 40 zemalja koju je izradio Sven Sambunjak, konzultant za investiranje u plemenite kovine, te ugledni numizmatičar specijaliziran numizmatiku od zlata i srebra. Gospodin Sambunjak ujedno je i urednik našega portala Srebrozlato.com.

Dvjestotinjak različitih zlatnika sa svih pet kontinenata predstavljeno je na internetskim stranicama Zlatnici. Posjetitelji web stranica mogu u opisima svakog pojedinog zlatnika doznati više o svojstvima svakog pojedinog zlatnika, čistoći zlata od kojeg je izrađen, ukupnoj masi i čistoj masi zlata izraženoj u uncama. Također je za svaki zlatnik naveden opis motiva te osnovne informacije o motivu prikazanom na aversu u reversu.

Nove informacije o starim izdanjima na portalu zlatnici.com

Posjetitelji portala osim što mogu doznati mnoštvo vrijednih i zanimljivih informacija o regionalnim i svjetskim zlatnicima, mogu također i zatražiti ponudu za prodaju, kupnju i otkup zlatnika. Portal “Zlatnici” surađuje s vodećim regionalnim tvrtkama za trgovanje investicijskim plemenitim kovinama te zlatnom i srebrnom numizmatikom, zbog čega će klijenti koji svoje zlatnike koje kupuju ili prodaju putem portala moći dobiti izvrsnu uslugu i odličnu kupovnu ili prodajnu cijenu.

Na stranicama portala posjetitelji također mogu zatražiti i procjenu zlatnika koji imaju u svojoj kolekciji. Ukoliko to bude moguće, Sven Sambunjak putem interneta obavit će procjenu i dati prijedlog otkupne cijene zlatnika. Na stranicama su precizno navedene sve informacije koje su potrebne za uspješnu procjenu zlatnika na daljinu.

Zlatnici.com prvi je takav internetski portal na našem jeziku posvećen isključivo kovanicama od žute plemenite kovine. Prema riječima Svena Sambunjaka, autora i urednika portala, na internetskim će stranicama na adresi www.zlatnici.com biti nastavljeno objavljivanje informacija o starim izdanjima zlatnika, ali i vijesti o novim izdanjima zlatnika diljem svijeta.

Internetske stranice “Zlatnici” posjetite klikom na link.

Zlatnici.com: novi internetski portal posvećen zlatnoj numizmatici Reviewed by on . [caption id="attachment_2036" align="alignright" width="300"] Foto: Zlatnici.com[/caption] Nove web stranice posvećene ulaganju u zlatnu numizmatiku "Zlatnici", [caption id="attachment_2036" align="alignright" width="300"] Foto: Zlatnici.com[/caption] Nove web stranice posvećene ulaganju u zlatnu numizmatiku "Zlatnici", Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori