Petak , 01.12.2023.

Početna » Video » James Turk: Zašto će cijena zlata i srebra još rasti

James Turk: Zašto će cijena zlata i srebra još rasti

08.10.2010. / 13:08 Autor: Kategorija: Video A+ / A-

James Turk, jedan od vodećih stručnjaka na području plemenitih kovina dao je intervju za američku televiziju CNBC u kojem opisuje stanje na tržištu plemenitih kovina, te objašnjava razloge zbog kojih smatra da se u godinama koje su pred nama i dalje može očekivati rast cijene srebra i zlata. On uspoređuje povijesne pokazatelje s trenutnim stanjem na tržištu.

Prilog je titlovan na hrvatski. Ako se titlovi ne prikazuju, pokrenite video, a zatim kliknite gumb “CC”., i potom uključite titlove klikom na gumb “ON” ispod jezika “Croatian (Hrvatski)”.

James Turk: Zašto će cijena zlata i srebra još rasti Reviewed by on . James Turk, jedan od vodećih stručnjaka na području plemenitih kovina dao je intervju za američku televiziju CNBC u kojem opisuje stanje na tržištu plemenitih k James Turk, jedan od vodećih stručnjaka na području plemenitih kovina dao je intervju za američku televiziju CNBC u kojem opisuje stanje na tržištu plemenitih k Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori