Petak , 01.12.2023.

Početna » Video » Mike Maloney: Manipulacija cijenama srebra i zlata dobra je za male ulagače

Mike Maloney: Manipulacija cijenama srebra i zlata dobra je za male ulagače

15.04.2010. / 13:38 Autor: Kategorija: Video A+ / A-

Mike Maloney, poznavatelj tržišta srebra i zlata i autor knjige “Rich Dad’s Advisor: Guide to investing in Gold & Silver” govori o mogućoj manipulaciji cijenom srebra i zlata od strane vodećih svjetskih država. On objašnjava kako je ta manipulacija izvrsna za male ulagače, koji srebro i zlato danas mogu kupiti po mnogo nižim cijenama nego što bi one bile da manipulacije nema.

Prilog je titlovan na hrvatski. Ako se titlovi ne prikazuju, pokrenite video, a zatim kliknite gumb “CC”., i potom uključite titlove klikom na gumb “ON” ispod jezika “Croatian (Hrvatski)”.

Mike Maloney: Manipulacija cijenama srebra i zlata dobra je za male ulagače Reviewed by on . Mike Maloney, poznavatelj tržišta srebra i zlata i autor knjige "Rich Dad's Advisor: Guide to investing in Gold & Silver" govori o mogućoj manipulaciji cijenom Mike Maloney, poznavatelj tržišta srebra i zlata i autor knjige "Rich Dad's Advisor: Guide to investing in Gold & Silver" govori o mogućoj manipulaciji cijenom Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori