Četvrtak , 23.05.2024.

Početna » Vijesti iz regije » Prezentacija o ulaganju u plemenite kovine i o globalnoj financijskoj situaciji

Prezentacija o ulaganju u plemenite kovine i o globalnoj financijskoj situaciji

09.03.2013. / 11:01 Autor: Kategorija: Vijesti iz regije A+ / A-
Zlato i srebro

Foto: Mark Herpel, Flickr

Prezentacija na temu “Ulaganje u plemenite kovine s naglaskom na trenutnu svjetsku financijsku situaciju” održat će se u petak, 18. ožujka u zagrebačkom hotelu International, Miramarska 24, s početkom u 18 sati.

Prezentaciju organizira tvrtka Elementum Hrvatska, prva domaća kompanija specijalizirana za investiranje u zlato i srebro, a predavač je Bojan Pravica, ugledni međunarodni financijski stručnjak s kojim je naš portal nedavno objavio intervju.

Ulaz je besplatan, a zainteresirani posjetitelji svoj dolazak na prezentaciju mogu potvrditi na e-mail info@elementum.hr ili telefonski na broj 01/555-6900 do četvrtka, 14. ožujka.

Cijena plemenitih kovina raste iz godine u godinu već više od jednog desetljeća, i to ponajprije zbog sustavnoga obezvrjeđivanja vodećih svjetskih valuta. Bojan Pravica u svojoj će prezentaciji prikazati stanje svjetskoga gospodarstva, te će objasniti načine kako zaštititi svoju imovinu od ekonomske recesije.

Prezentacija o ulaganju u plemenite kovine i o globalnoj financijskoj situaciji Reviewed by on . [caption id="attachment_583" align="alignright" width="300"] Foto: Mark Herpel, Flickr[/caption] Prezentacija na temu "Ulaganje u plemenite kovine s naglaskom n [caption id="attachment_583" align="alignright" width="300"] Foto: Mark Herpel, Flickr[/caption] Prezentacija na temu "Ulaganje u plemenite kovine s naglaskom n Rating: 0

Info o autoru Uredništvo

Ostavite komentar

scroll to top

Na našim web stranicama koriste se kolačići. Više informacija...

Internetske stranice Srebrozlato.com imaju dopuštene kolaćiće (cookies) u postavkama. Ako nastavite čitati sadržaje na našim internetskim stranicama bez promjene vaših postavki za kolačiće ili ako kliknete gumb "Prihvati", slažete se s uporabom kolačića na Srebrozlato.com.

Zatvori